Clubactiviteiten

Voor 2023 staan alvast volgende activiteiten op de agenda : Voor 2023 kunnen we opnieuw een goedgevuld programma aanbiden :


- 26 maart 2023 : LEDENVERGADERING in Aalst : we verzamelen in Aalst (à l'aise) voor een ledenvergadering.  Na de vergadering gebruiken we samen een lekker middagmaal ter plaatse.  Daarna maken we een ritje naar Geraardsbergen waar we afspreken aan de Muur.  Daarna gaan we naar de Markt, waar we afsluiten bij een drankje.


- 23 april 2023 : TOPDAG EREMBODEGEM : statische meeting in de straten van Erembodegem.  Let op : inrit is veranderd naar Hogeweg i.p.v. Erembodegem-Dorp.  Deze meeting gaat door i.s.m. de dekenij Hogeweg van Erembodegem en de stad Aalst.  We werken aan een vernieuwde editie met optreden van Fren Finé, een wandelzoektochtje op het parcours, autozegening,...


- 13 mei 2023 : Oltimers in Oostrozebeke. Samen met de Petrol Brothers (oltimers algemeen) organiseren we op zaterdag 13 mei een oldtimermeeting in de Gaverwijk (Gaverstraat). Wij zorgen voor de luchtgekoelde VW's.


- 26-29 mei 2023 (Pinksterweekend) : We organiseren opnieuw een CLUBWEEKEND.  Dit keer gaat we de grens over naar Cadzand (NL), waar we kamperen, rondritten maken in de streek en bezoeken afleggen.  We hopen er opnieuw ons kampvuur te kunnen aansteken en de BBQ is nooit ver weg.  Het weekend is modulair opgesteld, zodat iedereen kan deelnemen aan het hele weekend of een gedeelte ervan.


- 24 september  2023 : LEDENVERGADERING in Alsemberg


- 29 oktober 2023 : LUCHTPOMPER-QUIZ in School van Morgen, Nazareth

- ? november 2023 : we onderzoeken de mogelijkheid om opnieuw een miniatuurbeurs te organiseren.  Exacte datum en locatie worden binnenkort beslist en bekend gemaakt.
Leden houden in elk geval best ons ledentijdschrift 'het Luchtpompertje' in de gaten.  Ook op onze Facebookpagina's zal elke activiteit aangekondigd worden.